50-plus reizen

Wanneer u al wat ouder bent wil dat natuurlijk niet zeggen dat u niet meer actief kunt zijn en op vakantie kunt gaan. Bent u op zoek naar reizen voor 50-plussers? Op abraco-asbl.be vindt u de leukste reizen voor 50-plussers! Ook wanneer heel actief zijn niet voor u is weggelegd zijn er ook mogelijkheden. Per leeftijdscategorie wordt bekeken wat iemand op die leeftijd over het algemeen aankan. Zo worden dingen als wandelroutes of excursies aangepast op de leeftijd. Lees vooraf wat er van u verwacht wordt en probeer een goede inschatting te maken of u zoiets kunt. Een reis voor 50-plussers is bijvoorbeeld wat actiever dan een reis voor 65-plussers. Kies uit singlereizen, groepsreizen, busreizen of rondreizen.

reizen voor 50-plussers

50-plus reizen

Singlereizen voor 50-plussers

Naarmate u ouder wordt, wordt de kans groter dat u er alleen voor komt te staan, al dan niet door uw eigen keuze. Voor 50-plussers hebben bestaat er een groot aanbod aan singlereizen voor alleenstaande ouderen. Vergeleken met hogere leeftijdscategorieën zijn de reizen voor 50-plussers actiever. Zo zijn er o.a. singlereizen naar Griekenland, met alles erop en eraan. Zon, zee, strand en cultuur met leuke uitstapjes naar steden.

Singlereizen
Singlereizen
50-plussers
50-plussers

Busreizen voor 50-plussers

Busreizen

Veel mensen vinden het prettig om met de bus te reizen. U hoeft tenslotte niet zelf te rijden en onderweg kunt u veel van de omgeving zien. Bovendien kunt u gezellig kletsen met andere mensen in de bus. Veel bussen zijn tegenwoordig luxe aangekleed en is het zelfs ontspannend. U kunt bijvoorbeeld met de bus naar Engeland of Zuid-Frankrijk. Ook zijn er busreizen voor 50-plussers naar Roemenië.

Tegenwoordig hebben we te maken met nieuwe generaties ouderen. 50 Is het nieuwe 40 wordt ook wel gezegd. Op deze leeftijd zijn mensen tegenwoordig actiever dan hoe mensen dat vroeger waren. 50-Plussers blijven graag actief, ook tijdens vakanties. Er zijn ook 50-plus reizen waar er genoeg mogelijkheden zijn om actief te blijven en veel te bewegen. Denk aan wandel- of fietsvakanties, waarbij u bijvoorbeeld wandelt of fietst van hotel naar hotel. Er zijn ook reizen met excursies.

Actieve reizen voor 50-plussers

Rondreizen voor 50-plussers

Een rondreis is ideaal wanneer u op zoek bent naar een reis met vrijheid, waarbij u kunt doen, gaan en staan wat u wilt. Tijdens zo’n reis bent u niet afhankelijk of gebonden aan een groep. Er zijn fly-drive vakanties, waarbij uw vlucht en hotel of vakantiehuis al voor u geregeld zijn. U kunt zelf bepalen welke routes u neemt of wat u wilt zien tijdens uw vakantie. Naast rondreizen in Europa hebben zijn er ook rondreizen buiten Europa. Liever niet alleen? Dan zijn er ook rondreizen voor groepen.